Kotipalvelu, kotisairaanhoito:

Omat voimavarat eivät aina riitä arjessa pärjäämiseen. Toimintakyky voi olla tilapäisesti heikentynyt esimerkiksi sairastumisen vuoksi. Sinä tai läheisesi voivat tarvita apua esimerkiksi kauppa-ja apteekkiasioihin, tukihenkilöä lääkärin vastaanotolle tai apua erilaisissa arjen toiminnoissa. Avustan myös pesuissa ja saunotuksessa. Huom. mieshoitaja.

Autan lääkehoidon toteuttamisessa, jaan lääkkeet dosettiin ja opastan käytössä. Arvioin myös terveydentilaa ja voimavaroja, ohjaan tarvittaessa jatkotutkimuksiin. Aina ei myöskään voi olla vastaanottamassa sairaalasta kotiutuvaa omaista, huolehdin että arki kotona alkaa turvallisesti. Palveluita saatavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koti- sekä kotisairaanhoidon palvelut saatavissa myös kodin ulkopuolelle, esimerkiksi kesämökille. 

Sairaan lapsen hoito:

Aina ei myöskään ole mahdollista jäädä itse hoitamaan sairastunutta lasta kotiin. Avullani lapsi saa toipua rauhassa, kodin turvallisessa ympäristössä ammattilaisen valvonnassa. Toteutan myös lääkehoidon vanhempien ohjeiden mukaan. Tarvittaessa teen myös arviointikäyntejä jos lapsen terveydentila huolestuttaa. Saatavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Akuuteissa tilanteissa yhteydenotot ensisijaisesti lääkäripäivystykseen, hätätilassa aina 112.een

Hinnasto:

Kotipalvelu 37€/h (alv 24%, mikäli oikeus alvittomaan palveluun täyttyy, hinta on 30€/h ALV 0%)

kotisairaanhoidon palveluiden hinta on 35€ / h (alv 0%)

km korvaus 0,5€/km 10km ylittävältä osalta. 

Lisäksi laskutamme mahdolliset tarvikkeet erikseen.

Kotitalousvähennys ja arvonlisäverottomuus:

Kotipalvelun- ja sairaanhoidon palveluista on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä. Omavastuu kotitalousvähennyksessä on 100€ ja enimmäismäärä 2400€ / hlö. Kotipalveluita on myös mahdollista saada arvonlisäverottomana Akaan, Lempäälän ja Vesilahden alueella. Lisätietoja verohallinnon sivuilta osoitteesta www.vero.fi